Nyheder

Parkering på BRF under stævner

|

Hej alle, Weekenden 19-20 januar 2019 holder vi D-stævne i dressur. Og eftersom vi lige nu ikke kan få vores parkeringsvejledning til at ligge rigtigt på en af undersiderne (!), kommer vejledningen som en nyhed. Beklager meget, at vi er så restriktive ift. parkering, men vi har naboer, der skal kunne ud af deres indkørsler uanset hvor meget,… Læs mere »

Ekstraordinær generalforsamling d. 16. september 2018

|

Der blev afholdt ekstraordinær generalforsamling i Birkerød Rideforening (CVR-nr. 50693112) søndag, den 16. september 2018 (20180916_BRF-Ekstraordinærgeneralforsamling-referat1) Formålet var afstemning om reviderede vedtægter som besluttet på Generalforsamlingen i februar, samt at vælge mindst yderligere eet bestyrelsesmedlem for at bringe antallet af bestyrelsesmedlemmer i overensstemmelse med forenings vedtægter. De reviderede vedtægter á 16. september 2018 blev godkendt… Læs mere »

Ekstraordinær Generalforsamling

|

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Der holdes ekstraordinær generalforsamling i Birkerød Rideforening (CVR-nr. 50693112) søndag, den 16. september 2018 kl. 15 i kantinen. Dagsorden Valg af dirigent Valg af referent Valg af 2 stemmetællere Opgørelse af antal stemmeberettigede, der er til stede ved den ekstraordinære generalforsamling Afstemning vedr. reviderede vedtægter, som vedtaget på den ordinære generalforsamling,… Læs mere »

Ekstraordinær generalforsamling i Birkerød Rideforening

|

Der var ekstraordinær generalforsamling i Birkerød Rideforening søndag d. 18 marts 2018.   Formålet var, at bringe antallet af bestyrelsesmedlemmer i overensstemmelse med foreningens vedtægter samt endelig godkendelse af årsregnskabet. Der var flere, som stillede op til bestyrelsen, og de blev valgt uden kamp. Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse sig således: • Daniel Friis-Pieper… Læs mere »

Ekstraordinær generalforsamling i Birkerød Rideforening d. 18 marts kl. 12-13

|

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling i kantinen søndag d. 18. marts kl. 12-13. Alle medlemmer opfordres til at komme. Baggrunden for generalforsamlingen er dels at få valgt flere medlemmer ind i bestyrelsen og dels at godkende årsregnskabet for 2017/budget 2018. På den ordinære generalforsamling d. 25. februar 2018 tråde flere medlemmer af bestyrelsen ud af personlige… Læs mere »

Referat fra ordinær generalforsamling i BRF d. 25. februar 2018

|

Der blev afholdt ordinær generalforsamling i Birkerød rideforening søndag d. 25. februar 2018. Referat fra generalforsamlingen findes her: Referat af ordinær generalforsamling i BRF den 25.2.2018 Udtrådt af bestyrelsen er: Anja Kortsen (formand) Janet Samuel (Kasserer) Birgitte Erhardtsen Camilla Chorkendorff (Janne Nonboe trådte ud af bestyrelsen i januar 2018).   Ingen ønskede at stille op… Læs mere »

Ordinær generalforsamling 2018

|

Så er det blevet tid for den årlige generalforsamling i BRF, som vi traditionen tro afholder i kantinen. Bestyrelsen igangsætter snarest arbejdet med at lave nye vedtægter, som besluttet på den ekstraordinære generalforsamling i august 2017. I vil høre nærmere herom, da vi gerne vil have jeres input til, hvordan vedtægterne skal udformes. Dagsorden for… Læs mere »

VELFÆRD: Birkerød rideforenings værdier

|

Bestyrelsen fremlagde et værdisæt for BRF på den ekstraordinære generalforsamling den 29. august 2017. Vores medlemmer er bundet sammen af glæden ved ridesporten i alle dens mange afskygninger, men vigtigst af alt er at stræbe efter, at alle føler sig godt tilpas på BRF, uanset hvilken tilknytning man har til stedet. Værdierne skal derfor minde… Læs mere »

Ekstraordinær generalforsamling i BRF

|

BRF afholder en ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 29. august 2017. Bestyrelsen vil bl.a. informere om den igangværende omstrukturering og planerne for fremtidens forening.   Årsrapport 2016 Budget 2017 BRF